Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На сьогодні 343 мешканці Великобурлуччини отримали щеплення від COVID-19

Дата: 01.06.2021 12:42
Кількість переглядів: 677

Фото без опису

За інформацією дирекції КНП «Великобурлуцький центр первинної медико-санітарної допомоги», станом на 31 травня 2021 року в пункті щеплення АЗПСМ смт Великий Бурлук вакцинувалися від COVID-19 (вакциною Ковішелд-виробник Серум Інстітьют оф Індія, інтервал між щепленнями становить від 4 до 12 тижнів ) 100 осіб (перша доза), з них: працівники КНП «Великобурлуцький Центр ПМСД»-12 осіб, працівники КНП «Великобурлуцька центральна лікарня» - 4 особи, працівники екстреної медичної допомоги -14 осіб, працівники аптек -2 особи, учасники АТО та військовослужбовці -7 осіб, працівники поліції - 6 осіб, працівники освіти - 38 осіб, громадяни віком 18-80 років - 17 осіб.

Станом на 31 травня 2021 року мобільною бригадою АЗПСМ смт Великий Бурлук вакцинувалися від COVID-19 (вакциною Коронавак, виробник Синовак Лайф, Китай, інтервал між щепленнями від 14 до 28 днів) 40 осіб (дві дози), а саме: - маломобільна група населення та особи, що за ними доглядають -32 особи; працівники КНП «Великобурлуцький Центр ПМСД» -3 особи,  працівники КНП «Великобурлуцька центральна лікарня» -1 особа, освіта - 4 особи. 23 особи щеплено однократно.

Станом на 31 травня 2021 року мобільною бригадою та в пунктах щеплення АЗПСМ смт Великий Бурлук та АЗПСМ смт Приколотне вакцинувалися від COVID-19 (вакциною AstraZeneca, виробник SKB Південна Корея, інтервал між щепленнями від 4 до 12 тижнів) 180 осіб: маломобільна група населення та особи, що за ними доглядають - 5 осіб, працівники КНП «Великобурлуцький Центр ПМСД» - 3 особи, працівники освіти - 16 осіб, працівники екстреної медицини - 1 особа, соціальні працівники -10 осіб, громадяни віком старше 60 років -145 осіб.

Всього щеплено 343 особи, з них 303 однократно, 40 осіб двократно.

Всі щеплені після вакцинації почували себе добре. Через певний час у деяких вакцинованих спостерігалася реакція у вигляді підвищення температури тіла.

Шановні великобурлучани! Записуйтеся на щеплення проти COVID-19 у свого сімейного лікаря. Вакцинація є найбільш дієвим способом захиститися від коронавірусу. Бажаємо всім здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних