Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Понад півмільйона гривень спрямовано з обласного бюджету на санаторне–курортне лікування окремих категорій громадян Великобурлуцької громади

Дата: 28.05.2021 13:41
Кількість переглядів: 636

 

Фото без опису

Відділом соціального захисту населення Великобурлуцької селищної ради проводиться робота по забезпеченню санаторно-курортними путівками ветеранів війни, осіб, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та яким установлено статус учасника бойових дій чи особи з інвалідністю внаслідок війни, осіб з інвалідністю з дитинства та внаслідок загального захворювання, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

«На забезпечення санаторно-курортним лікуванням Великобурлуцькій селищній раді виділили кошти з обласного бюджету в сумі – 545,068 тис. грн. З початку 2021 року, станом на 25 травня, прийнято 75 заяв громадян. Забезпечено санаторно-курортним оздоровленням 1 особа з інвалідністю, також забезпечено короткотерміновим відпочинком (путівка вихідного дня) учасників АТО/ООС та членів їх сімей, всього - 15 осіб. Прийнято 1 заяву на реабілітацію дитини з інвалідністю»,- повідомила начальник відділу Світлана Ромаза.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних