Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Команда волейболісток Катеринівського ліцею здобула перемогу у фінальному етапі спортивних змагань

Дата: 27.05.2021 16:23
Кількість переглядів: 476

18 травня 2021 року в спортивному залі КЗ «Великобурлуцький ліцей» відбувся фінальний етап змагань з волейболу серед дівочих команд закладів загальної середньої освіти. Організатори змагань, Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради та КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа Великобурлуцької селищної ради», крім закладів Великобурлуцької громади запросили до участі в цих змаганнях і команди ліцеїв Вільхуватської територіальної громади. До фінальної стадії вийшли команди: КЗ «Приколотнянський ліцей», КЗ «Катеринівський ліцей», КЗ «Шипуватський ліцей» та КЗ «Великобурлуцький ліцей». 

Кожна команда зіграла по одному матчу з суперником, і в кожній з шести зустрічей була запекла спортивна боротьба з красивими перемогами та несподівано прикрими поразками. Емоції вирували з першої до останньої хвилини поєдинків. Результати матчів (Великий Бурлук – Катеринівка 0:2, Катеринівка – Приколотне 2:0, Шипувате – Приколотне 2:1, Шипувате - Великий Бурлук 2:1, Катеринівка – Шипувате 2:0) вкрай заплутали ситуацію щодо визначення переможця. Кінцевий розподіл місць тепер залежав від останнього поєдинку змагань між командами Приколотне – Великий Бурлук. Рахунок в партіях 25:18 та 25:23 на користь дівчат з Приколотного.  Для визначення призерів до уваги бралася різниця виграних та програних партій та особисті зустрічі.

Отже, четверте місце посіла команда Великобурлуцького ліцею, третє місце за Приколотнянським ліцеєм, друге місце Шипуватський ліцей, а перемогу здобули дівчата з Катеринівського ліцею. Щиро вітаємо переможців. Велика вдячність тренерам команд Ситнику А.Г., Дехтяренку Є.К., Голубу В.І. та Латишу С.І. за підготовку юних спортсменок!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.