Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Від початку роботи ЦНАП Великобурлуцької селищної ради вже надав 1331 послугу

Дата: 27.05.2021 09:25
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великобурлуцької селищної ради розпочав свою роботу 15 березня 2021 року. В штаті відділу працює 5 фахівців: начальник відділу, 3 адміністратора і 1 головний спеціаліст з міграційної роботи. Згідно затвердженого Переліку адміністративних послуг через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великобурлуцької селищної ради надаються 149 послуг.

Як повідомила начальник відділу Валентина Чумаченко, за період роботи з 15 березня по 21 травня 2021 року ЦНАП надав 1331 послугу. Зокрема, надано 204 послуги по суб’єкту надання адміністративної послуги Державний земельний кадастр; 69 витягів про земельну ділянку; 5 довідок про інформаційно-грошову оцінку; 130 довідок і витягі через онлайн звернення; 12 довідок з ЄДРРП. Всього видано 338 довідок.

Через Державний реєстр юридичних та фізичних осіб прийнято і зареєстровано 2 заяви від громадських організацій.

Прийнято і передано 521 заяву на розробку проектів землеустрою та затвердження технічної документації (суб’єкт надання адміністративної послуги відділ землеустрою селищної ради), в т.ч передано суб’єктам звернення 300 заяв.

Також прийнято 3 заяви на приватизацію житла, 162 заяви на реєстрацію/зняття  місця проживання.

Через портал «Дія» прийнято 3 заяви про: -реєстрацію народження дитини; -присвоєння ідентифікаційного коду; -присвоєння унікального цифрового запису у реєстрі; -реєстрація заяви в реєстрі пацієнтів (медицина); -призначення допомоги при народженні дитини.

За період з 22 березня по 21 травня 2021 року через програму «Соціальна програма» прийнято 86 звернень громадян щодо призначення: - державних соціальних допомог -74; - пільг на тверде паливо і житлово-комунальні послуги - 9 ; - субсидій - 3.

Також громадяни звертаються до ЦНАП за послугою проставлення штампу в паспорті для уточнення адреси, отримання довідок про реєстрацію місця проживання, за консультаціями з земельних питань та питань надання соціальних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних