Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відтепер Територіальний центр соцобслуговування розташовується за новою адресою

Дата: 26.05.2021 15:47
Кількість переглядів: 807

Фото без опису

Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великобурлуцької селищної ради» змінила свою адресу. Відтепер нове місце розташування Територіального центру: смт Великий Бурлук, вул. Центральна, буд.40 (колишня будівля селищної ради).

Основними завданнями Територіального центру є забезпечення якісним соціальним обслуговуванням громадян, які цього потребують, надання необхідної допомоги людям похилого віку в адаптації до сучасних умов життя, створення можливостей для розширення кола спілкування та обміну досвідом, формування активної соціальної позиції в суспільстві.

Як зазначила керівник установи Галина Костенко, у складі терцентру функціонує декілька відділень. Відділення соціальної допомоги вдома надає послуги особам похилого віку, особам з інвалідністю, які потребують сторонньої допомоги.

Робота відділення денного перебування (соціальної адаптації) спрямована на організацію денної зайнятості та дозвілля людей пенсійного віку. Працює оздоровчо-лікувальна кімната, яку обладнано ліжко-масажером, масажером для ніг, поясом-міостимулятором, п’ятишариковим проектором, турмаліновими накладками для лікування суглобів. Всі процедури проводяться за рекомендацією лікарів. Проводяться заняття на тренажерах (бігова доріжка, велотрек, арбітрек).

 При терцентрі працює соціальний перукар. Також функціонують гуртки: «Основи здорового способу життя» для заняття оздоровчою фізкультурою з підопічними та гурток музики і співу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних