Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет Великобурлуцької селищної ради зібрався на чергове засідання

Дата: 20.05.2021 11:19
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

До порядку денного засідання виконавчого комітету Великобурлуцької селищної ради, що відбулося 19 травня, було включено 14 важливих для громади питань.

Зокрема, з інформацією про організацію підготовки і проведення ЗНО та закінчення навчального року в закладах освіти Великобурлуцької селищної ради в 2021 році виступив начальник управління освіти, культури та спорту селищної ради Олександр Мельников. Начальник відділу благоустрою та комунальної власності селищної ради Олександр Павлов доповів про підсумки проведення акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою по населених пунктах Великобурлуцької громади.

В ході засідання було розглянуто звернення директора Великобурлуцького КВКП «Водоканал» Олександра Пономаря щодо перегляду норм надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території Великобурлуцької територіальної громади. За результатом обговорення прийняли рішення продовжити дію норм надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами для житлових будинків, підприємств, установ і організацій – об’єктів утворення твердих побутових відходів на тому ж рівні, що був затверджений раніше.

Також на засіданні обговорили питання: - про встановлення піклування над неповнолітньою дитиною 2005 р.н. та про надання двом малолітнім дітям 2011 р.н. та 2007 р.н. статусу дитини-сироти; - про внесення змін в рішення виконавчого комітету Великобурлуцької селищної ради від 05.01.2021 року № 3 «Про організацію проведення громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру у 2021 році»; - про приватизацію громадянами житлових  приміщень; - про створення комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості; -про створення комісії по вирішенню питань щодо звільнення окремих категорій осіб від плати за соціальні послуги, які надає Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великобурлуцької селищної ради»; - про надання дозволу на підключення домоволодіння до центральної водогінної мережі; - про присвоєння поштової адреси двом житловим будинкам громадян; - про надання громадянам одноразової матеріальної допомоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних