Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Визначено переможців онлайн-фотоконкурсу «Я душу одягну у вишиванку, та не на день, не на мить – а навіки…»

Дата: 21.05.2021 08:27
Кількість переглядів: 1276

Фото без опису

З нагоди святкування Всесвітнього Дня вишиванки КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека Великобурлуцької селищної ради»  оголошувала онлайн – фотоконкурс під назвою «Я душу одягну у вишиванку, та не на день, не на мить – а навіки…».

За умовами конкурсу з 7 до 18 травня 2021 року необхідно було надіслати фото у вишиванці на електронну адресу бібліотеки, яка для голосування розміщувала світлини учасників конкурсу на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Впродовж цього часу було отримано чимало яскравих та оригінальних фото мешканців Великобурлуцької територіальної громади у національному вбранні. У конкурсі взяла участь 21 світлина,  19 травня о 16 год. було обрано переможців. У переможну трійку ввійшли фото, котрі набрали найбільшу кількість вподобань.

Церемонія оголошення результатів онлайн-фотоконкурсу і нагородження дипломами та пам’ятними призами конкурсантів відбулася у День вишиванки, 20 травня. За підсумками голосування ІІІ місце поціновувачі конкурсних світлин з результатом 169 вподобань віддали Аріні Куценко з селища Великий Бурлук. ІІ місце з результатом 389 вподобань посіла великобурлучанка Катерина Михайлюченко. І місце у конкурсі з результатом 477 вподобаннь отримали Яна та Даринка Гусєви з села Гнилиця Перша.

Також призові місця були визначені за номінаціями. У номінації «Вишиванка – оберіг мого роду» перемогу здобула світлина родини Олександри Кудін з села Гнилиця.  Номінація «Всі ми - діти України» за фото дістається мешканцям села Григорівка Алєсі та Євгену Злобіним. У номінації «Ой гарна я, гарна» виборола перемогу світлина завідувачки Григорівської сільської бібліотеки-філії Марини Купіної. У номінації «Моя перша вишиванка» перемогла маленька мешканка села Гнилиця Перша Алевтина Байрамова.

За участь у конкурсі нагороди також отримали жителі селища Великий Бурлук: Альона Бобишева, Любов Криничанська, Світлана Сіренко, Оксана Бєлічко, Маргарита Грінько, Даша Лавріненко, Марія Величко; учасники  конкурсу з села Канівцеве: Карина Гонтар та Ірина Гончарова; Ігор Малько із села Підсереднє; колектив дошкільного підрозділу комунальний заклад «Першогнилицький ліцей».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних