Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з високими досягненнями наших талановитих юних художників

Дата: 19.05.2021 14:33
Кількість переглядів: 623

За підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів відбулась низка різножанрових конкурсів, у яких взяли участь учні класу образотворчого мистецтва КЗ «Великобурлуцька дитяча музична школа». Дипломи учасників Обласного Відкритого конкурсу дитячого малюнку «Хліб у моїй уяві» отримали Вікторія Куценко, Віра Лелюк, Єва Придацька, Захар Доля,  Сніжана Савченко.

В Обласному відкритому конкурсі дитячої творчості "Великодня писанка - 2021" Лауреатом І ступеня у номінації «Витинанки Великодньої тематики» стала Єва Придацька, дипломантом  номінації «Бісерні писанки» - Юлія Доля, а учасницею категорії «Писанки нетрадиційних сучасних технік» - Катерина Михайлюченко.

Аріна Куценко стала Лауреатом І ступеня у номінації «Народні майстри – Образотворче мистецтво» в дистанційному міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Сяйво Хортиці», що відбувся за підтримки Уряду Республіки Болгарія, Міністерства освіти та науки Болгарія та благодійної організації Всеукраїнський благодійний фонд «Злагода».

Від організаторів конкурсів керівник класу Анастасія Придацька отримала подяку за якісну підготовку учасників та безперервний творчий пошук.

Вітаємо наші юні таланти і бажаємо їм подальших успіхів у досягненні творчих вершин!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.