Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцькою селищною радою забезпечується облік комунального майна та організовано процес передачі його в оренду

Дата: 19.05.2021 11:47
Кількість переглядів: 697

Фото без опису

Питання про стан обліку комунального майна Великобурлуцької селищної ради та передачу його в оренду було розглянуто в ході щотижневої робочої наради, яка відбулася 19 травня. Нараду з старостами старостинських округів та керівниками структурних підрозділів селищної ради провів Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко.

Відділом благоустрою та комунальної власності селищної ради з моменту прийняття документів від Великобурлуцької районної ради на нерухоме майно було проведено перереєстрацію права власності на Великобурлуцьку селищну раду.

Як повідомила на нараді головний спеціаліст вищезазначеного відділу Ірина Герман,  на 11 сесії Великобурлуцької селищної ради 8 скликання, яка відбулася 21 квітня 2021 року, були прийняті рішення про передачу в оперативне управління Комунальному некомерційному підприємству «Великобурлуцька центральна лікарня» комплексу нежитлових будівель по вул. Осіянська, 23 ( це ЦРБ) та надвірних споруд при цій будівлі, нежитлової будівлі по вул. Виноградна, 2а, (поліклініка), нежитлової будівлі по вул. Осіянська, 28 (котельня) та про внесення зміни до Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності.

Усі балансоутримувачі комунального майна, які мають намір здати в оренду приміщення, обов’язково звертаються до селищної ради про включення майна до Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності.

Також, якщо у об’єкта оренди відсутня балансова вартість; залишкова балансова вартість об’єкта оренди дорівнює нулю;залишкова балансова вартість об’єкта оренди становить менше 10 відсотків його первісної балансової вартості (балансової вартості за результатами останньої переоцінки), балансоутримувачі  комунального майна обов’язково звертаються до селищної ради про оголошення конкурсу на проведення незалежної оцінки майна.

Великобурлуцька селищна рада оголошувала конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення незалежної оцінки вартості об’єкта нерухомого майна комунальної власності. Конкурс відбувся 26 квітня 2021 року.

Конкурсний відбір проводився щодо об’єктів комунального майна: адміністративна будівля загальною площею 1267,4 кв.м, за адресою: Харківська область смт. Великий Бурлук, вул. Центральна 22; адміністративна будівля загальною площею 267,1 кв.м, за адресою: Харківська область смт. Великий Бурлук, вул. Паркова 5; адміністративна будівля загальною площею 866,0 кв.м, за адресою: Харківська область смт. Великий Бурлук, вул. Паркова 2.

На участь в конкурсі  подали документи два претенденти: фізична особа-підприємець Зіненко Олексій В’ячеславович та ТОВ  ЮРИДИЧНА АГЕНЦІЯ ЦЕНТР НЕРУХОМОСТІ ТА ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ «НЕО-ФОРМАТ».

Відповідно до п.2 Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Великобурлуцької територіальної громади затверджене рішенням 9 сесії 8 скликання № 570-8 від 18.03.2021 року переможцем конкурсу визначено ФОП Зіненко Олексій В’ячеславович, з яким укладено договір на проведення робіт.

На сьогоднішній день процедура оцінки майна на стадії завершення.

Після отримання звітів про оцінку, селищною радою буде укладено 6 договорів оренди.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних