Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги отримувачів субсидії Великобурлуцької громади, які користуються послугами з постачання та розподілу природнього газу та електричної енергії

Дата: 13.05.2021 16:50
Кількість переглядів: 873

Відділ соціального захисту населення Великобурлуцької селищної ради повідомляє, що Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 14.04.2021 № 420 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів», якою внесено зміни до порядку надання житлових субсидій з травня 2021  року.

Цією постановою визначено, що з травня 2021 року призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) здійснюється лише після подання нового пакету документів (заяви та декларації).

Звертаємо увагу, що при цьому зберігається право на призначення житлової субсидії з травня 2021 року у разі звернення за її призначенням протягом травня-вересня 2021 року. Наприклад, якщо заявник звертається в серпні, то житлова субсидія буде призначена з 1 травня.

З травня 2021 року житлова субсидія буде надаватися виключно у грошовій готівковій формі.

Для призначення житлової субсидії подаються наступні документи:

  • заява та декларація (за новими формами);
  • копія договору про реструктуризацію заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг (у разі наявності);
  • договір наймання (оренди) житла (у разі наявності);
  • додаткові документи, які необхідні для розгляду питання призначення субсидії, у разі призначення субсидії у виняткових випадках, зокрема на фактично проживаючих осіб обов’язково надати документ, що підтверджує факт не проживання відповідної особи за цією адресою (довідка з місця роботи в іншому місці, довідка про навчання в іншому місці, про перебування на лікуванні, тощо).

При собі необхідно мати: паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код), рахунок з банку, інформацію про: паспортні дані та реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) членів домогосподарства та членів їх сімей (в тому числі, які зареєстровані за іншою адресою), особові рахунки в організаціях надавачах житлово-комунальних послуг якими користуєтесь.

Постановою також доповнено перелік умов за яких субсидія не призначається, зокрема у разі якщо будь-хто із членів домогосподарства або член сім'ї особи із складу домогосподарства:

  • має у власності більше ніж один транспортний засіб, з року випуску якого минуло менше ніж 15 років (крім мопеда і причепа),
  • має у власності більш ніж одне житлове приміщення (квартиру, будинок), крім житла розташованого на тимчасово окупованій території або непридатного для проживання;
  • протягом 12 місяців перед зверненням на суму понад 50 тис. грн. здійснили купівлю, в тому числі безготівкової або готівкової іноземної валюти, банківських металів, оплатили послуги, здійснили внески до статутного капіталу, надали фінансову допомогу (позику);
  • на 1 число місяця, з якого призначається житлова субсидія має на депозитному рахунку кошти у сумі, що перевищує 25-кратний розмір прожиткового мінімум для працездатних осіб встановленого для працездатних осіб на 1 січня року, в якому призначається житлова субсидія (у 2021 році - 56 750 грн.).

 

Прийом документів на рівні старостинських округів буде здійснюватися уповноваженими особами – діловодами Великобурлуцької селищної ради за місцем реєстрації громадян в приміщені офісу старости.

Прийом громадян буде здійснюватися в приміщенні ЦНАП (Центр надання адміністративних послуг) за адресою смт. Великий Бурлук вул.Центральна 21 та відділі соціального захисту населення за адресою смт Великий Бурлук вул. Паркова 2, каб. № 12 (телефон для довідок 5-20-02), після внесення змін в ПК "Соціальна громада".

Заявники, які на даний час бажають звернутися за призначенням субсидії, можуть надіслати поштою заяву, декларацію та довідку про склад сім`ї в Відділ з обробки та призначення №1 (Великий Бурлук) управління праці та соціального захисту населення Куп`янської РДА за адресою смт. Великий Бурлук вул.Паркова2.

 

Звертаємо увагу! Заявникам, які звернулися на субсидію на тверде паливо до травня 2021 року повторно звертатися не потрібно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.