Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Григорівському старостинському окрузі продовжують благоустрій територій

Дата: 12.05.2021 15:45
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

Григорівський стростинський округ Великобурлуцької селищної ради налічує 5 населених пунктів: село Григорівка, село Амбарне, селище Соніно, село Хатнє та селище Красноярське. Згідно статистичного обліку у ньому налічується 519 домогосподарств та проживає 1028 осіб. На території округу є два комунальні заклади «Григорівський ліцей» та «Хатнянський ліцей», в яких навчаються 70 учнів, є Будинок культури та сільський клуб, дві сільські бібліотеки-філії, два фельдшерських пункти та два поштових відділення. Дитячий садочок «Джерельце» у Григорівці відвідують 13 дітей.

У рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», що стартувала на Великобурлуччині в квітні, у старостинському окрузі вже виконали великий обсяг робіт. Прибрані всі закріплені території за закладами освіти та культури, біля офісу старости, біля магазинів та пошти. Наведено санітарний лад на територіях біля зернотоку, тракторної бригади, територія ферми та підсобних господарських будівель, старої контори, біля бані та старого дитячого садка, в парку. На заміну старим дерев’яним лавам  на спортивному стадіоні для футболу в селі Григорівка встановили 30 нових стільців для глядачів.

До травневих свят в селах Григорівка та Хатнє приведені в належний стан, відремонтовані та пофарбовані всі 4 пам’ятники воїнам-визволителям, загиблим у роки Другої світової війни, а також пам’ятник Герою Радянського Союзу І.Г. Кисельову. До Великодня вирубали поросль та вивезли сміття із 7 кладовищ, що знаходяться у населених пунктах старостинського округу, завезли туди пісок.

«Для озеленення територій біля Григорівського ліцею, біля сільського Будинку культури, в парку, на території тракторної бригади та в центрі села Григорівка висадили саджанці сосни кримської, створили нові квіткові клумби. Також було прибрано та пофарбовано місток на шляху до села Амбарне. - повідомив староста Григорівського старостинського округу Віктор Гунченко. - Розчистили від чагарників центральні частини сіл Хатнє та Григорівка, ліквідували три стихійні сміттєзвалища. Масштабні роботи у населених пунктах округу проводяться за сприяння та допомоги керівників сільськогосподарських підприємств ПП «Джерело» Віталія Злобіна та ТОВ «Зоря» Анатолія Кравцова, які надають потужну техніку та працівників. Роботи в цьому напрямку будуть продовжуватися і надалі».

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних