Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Готуємося до святкування ювілейного Дня вишиванки

Дата: 12.05.2021 13:13
Кількість переглядів: 894

Фото без опису

У 2021 році Дню вишиванки виповнюється 15 років. Відзначають його в Україні у третій четвер травня, нинішнього року  - 20 травня.

До цього свята у Великобурлуцькій територіальній громаді буде організовано низку тематичних культурно-мистецьких заходів. За ініціативою працівників Базового комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури» у громаді створюють її оберіг – вишиту мапу. До процесу вишивання долучилися працівники Будинку культури та майстрині з усіх старостинських округів громади. Мапа складена за принципом пазлів. Усі її фрагменти різняться за розміром і формою, оскільки повторюють адміністративні межі громади. За завданням майстрині створювали сюжет, який розповідав би про їх малу батьківщину без підпису. Презентація мапи у засобах масової інформації та соціальних мережах відбудеться 20 травня.

Також до Дня вишиванки Великобурлуцький Будинок культури підготує відео-привітання, яке буде розміщено на сторінці закладу у мережі Facebook. На фоні читання ліричного вірша «Пісня про рушник» презентують вишиті рушники, створені дбайливими руками майстринь громади.  

Крім того, структурними підрозділами Базового комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури» будуть організовані виставки робіт місцевих майстринь-вишивальниць у старостинських округах.

Всім шанувальникам  українських національних традицій пропонуємо у день свята, 20 травня, продемонструвати любов і повагу до свого родоводу, одягнути  вишиванку вдома чи на роботу. Нехай її яскраві барви єднають українців по всьому світу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних