Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про визначення переможця конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення незалежної оцінки вартості об’єкта нерухомого майна комунальної власності

Дата: 26.04.2021 13:31
Кількість переглядів: 802

Фото без опису

Великобурлуцька селищна рада повідомляє про визначення переможця конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення незалежної оцінки вартості об’єкта нерухомого майна комунальної власності.

 

Конкурс відбувся:26 квітня 2021 року о 10:00, у залі засідань Великобурлуцької селищної ради за адресою: Харківська область, смт. Великий Бурлук, вулиця Центральна,9.

Конкурсний відбір проводився щодо об’єкта комунального майна:

1. Адміністративна будівля загальною площею 1267,4 кв.м., за адресою: Харківська область смт. Великий Бурлук, вул. Центральна 22.

2. Адміністративна будівля загальною площею 267,1 кв.м., за адресою: Харківська область смт. Великий Бурлук, вул. Паркова 5.

3. Адміністративна будівля загальною площею 866,0 кв.м., за адресою: Харківська область смт. Великий Бурлук, вул. Паркова 2.

Мета проведення незалежної оцінки:визначення ринкової вартості об’єкта оренди.

Замовник: Великобурлуцька селищна рада.

До участі у конкурсі допускалися учасники, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки майна та діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності відповідно до вимог Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

На участь в конкурсі щодо відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Великобурлуцької територіальної громади подали документи два претенденти:

- Фізична особа-підприємець Зіненко Олексій В’ячеславович;

- ТОВ  юридична агенція центр нерухомості та технічної інвентаризації «Нео-формат» .

Відповідно до п.2 Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Великобурлуцької територіальної громади, затвердженого рішенням 9 сесії 8 скликання № 570-8 від 18.03.2021 року, переможцем конкурсу визначено ФОП Зіненко О.В.

 

Конкурсна комісія

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних