Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діє нова форма Звіту про заплановане масове вивільнення працівників

Дата: 21.04.2021 14:17
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису

Великобурлуцька районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує, що з  16 квітня 2021 року діє нова форма Звіту про заплановане масове вивільнення працівників (ф. №4-ПН).

Мінекономіки затвердило нову форму звітності №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці» та Порядок її заповнення. З 16 квітня нова форма набрала чинності

Мінекономіки наказом від 18.03.2021 р. №563 (зареєстрований в Мін'юсті 05.04.2021 р. за №445/36067) затвердив:

  • нову форму звітності №4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці";
  • Порядок подання форми звітності №4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці".

Цей звіт подають підприємства, установи, організації, за місцем провадження їх господарської діяльності - міським, районним і міськрайонним центрам зайнятості та філіям регіональних центрів зайнятості.

Термін подання - не пізніше ніж за два місяці до вивільнення (не пізніше ніж за 30 календарних днів до вивільнення у разі звільнення державних службовців) за умовами, передбаченими статтями 48 та 50 Закону "Про зайнятість населення". У разі якщо останній день строку припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, днем закінчення строку подання інформації є перший після нього робочий день.

Інформація подається в електронному (з накладенням кваліфікованого електронного підпису) чи паперовому вигляді (із засвідченням підписом керівника або особи, відповідальної за подання інформації).

Цей наказ набере чинності 16 квітня 2021 року (з дня його офіційного опублікування в "Офіційному віснику" №29 від 16.04.2021). Відповідно нові форми почнуть діяти з цієї дати. 

А також втратить чинність наказ Мінсоцполітики від 31.05.2013 р. №317 "Про затвердження форми звітності №4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці" та Порядку її подання".

За додатковою інформацією та роз’ясненнями звертатися до Великобурлуцької районної філії Харківського обласного центру зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних