Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Великобурлуцькій селищній раді відбулася щотижнева нарада

Дата: 20.04.2021 13:37
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

Нараду зі старостами старостинських округів та працівниками селищної ради 20 квітня провів Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко.

Під час заходу з інформацією про виконання Великобурлуцького селищного бюджету за І квартал 2021 року виступила начальник фінансового управління селищної ради Олена Іванова.

«Великобурлуцька  селищна  рада за перший квартал поточного року отримала доходів, враховуючи офіційні трансферти, у сумі 29321,2 тис. грн, що становить 113,8 % від планового показника. Доходи загального фонду селищного бюджету без урахування трансфертів, тобто власні доходи, виконані в сумі 19091,6 тис.грн, при цьому план за звітний період перевиконано на 22,9%, перевиконання становить 3560,2 тис. грн.- зазначила Олена Іванова.

Ключовим джерелом формування фінансових ресурсів, зосереджених у громаді, є податок на доходи фізичних осіб, якого за звітний період надійшло в сумі 10690 тис. грн, що становить 125 % до планового показника, перевиконання становить  2 100 тис.грн. Планові показники по місцевим податкам та зборам, що сплачуються згідно з Податковим кодексом України, виконані на 117 %, що становить 7545,9 тис. грн».

За інформацією фінансового управління, у 1 кварталі 2021 року використано коштів загального фонду селищного бюджету загальною сумою 32 384,4 тис. грн, або 71,97 % до уточненого плану. Видатки спеціального фонду за січень-березень 2021 року склали 468,3 тис. грн, або  виконання становить 14,2 %.

На нараді про роботу служби у справах дітей за І квартал 2021 року доповіла начальник Тетяна Рябенко. Вона повідомила, що станом на 20 квітня поточного року на первинному обліку перебуває 70 дітей, з них: 36 дітей, позбавлених батьківського піклування; 18 дітей-сиріт та 16 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. На сьогоднішній день за рішенням суду двох батьків було позбавлено батьківських прав. В суді знаходяться дві справи на позбавлення батьківських прав ще двох батьків. Впродовж звітного періоду було видано 57 наказів по службі, розглянуто 41 звернення громадян, опрацьовано 124 листа від установ та організацій з питань соціально- правового захисту дітей. Згідно графіка у старостинських округах Великобурлуцької селищної ради проведено профілактичні рейди по запобіганню бездоглядності, безпритульності, злочинності серед неповнолітніх.

В ході сьогоднішньої наради також було розглянуто питання про стан захворюваності на COVID-19 у Великобурлуцькій громаді та про хід вакцинації населення.

Про проведену в старостинських округах роботу звітували староста Гнилицького округу Григорій Бабак та староста Новоолександрівського округу Віра Маренич.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних