Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій Григорівського старостинського округу

Дата: 14.04.2021 15:57
Кількість переглядів: 675

 

Фото без опису

 

Активно долучилися до прибирання території громади у Григорівському старостинському окрузі Великобурлуцької селищної ради. За словами старости округу Віктора Гунченка, сім працівників, задіяних на громадських роботах, вирубали поросль обабіч дамби водойми, яка знаходиться в центрі села Хатнє, звільнивши чудовий краєвид місцевого ставу. Вони наводять лад  на кладовищах, беруть участь у ліквідації стихійних сміттєзвалищ, розчищенні хащ обабіч основної автодороги до села.

Село Хатнє здавна славилося своєю історією. Аби зберегти зелену пам’ятку давнини – хатнянський дуб, що стоїть на в’їзді в село, у старостинському окрузі запланували облаштувати біля могутнього красеня місце відпочинку: дерево виокремили серед підгону, розчистили навколо нього майданчик, завезли пісок, планують встановити лаву.

В селі Григорівка теж проводяться відповідні роботи. Прибрано парк, вивезено три стихійних сміттєзвалища, звільнено від порослі кладовища. Як зазначає Віктор Гунченко, масштабні роботи із благоустрою проводяться за сприяння та допомоги керівництва сільгосппідприємства ТОВ «Зоря» Анатолія Кравцова та ПП «Джерело» Віталія Злобіна, які надають потужну техніку та працівників, за що їм велика вдячність.

До прибирання території долучилися і педагогічні колективи КЗ «Хатнянський ліцей» та КЗ «Григорівський ліцей» Великобурлуцької селищної ради, працівники закладів культури та мешканці населених пунктів округу: Григорівки, Хатнього, Амбарного, Соніне, Красноярське.

Акція «За чисте довкілля» на території Григорівського старостинського округу триває.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних