Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селищний голова Віктор Терещенко провів робочу нараду

Дата: 13.04.2021 16:41
Кількість переглядів: 999

 

Фото без опису

 

13 квітня Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко провів нараду зі старостами старостинських округів та працівниками Великобурлуцької селищної ради.

В ході наради про підготовку та проведення на території Великобурлуцької громади щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою інформував начальник відділу благоустрою та комунальної власності селищної ради Олександр Павлов.

Фото без опису

В рамках акції «За чисте довкілля» у Великобурлуцькій громаді заплановано проведення різнопланових заходів, які включають у себе: прибирання та впорядкування вулиць, доріг та тротуарів, приведення в належний стан територій парків, дитячих майданчиків та прилеглих до них територій, приведення в належний стан територій кладовищ та місць поховань, пам’ятників та обелісків загиблим у роки Другої світової війни, облаштування вуличного освітлення, ліквідацію стихійних звалищ, ремонт та очищення колодязів загального користування та ін.

«Але на даний час, в зв’язку з встановленим карантином, запровадженням обмежувальних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID- 19, та запровадженням з 11 квітня 2021 року на території Харківської області «червоного» рівня епідемічної небезпеки, роботи з благоустрою у Великобурлуцькій територіальній громаді рекомендовано проводити силами комунальних підприємств та робітників, прийнятих на період громадських робіт. Всього по Великобурлуцькій громаді працюють 52 таких робітників»,- зазначив Олександр Павлов.

Селищний голова також акцентував увагу на тому, що всі роботи з благоустрою територій за такої складної ситуації із захворюванням на COVID- 19 мають виконуватися за умови чіткого дотримання протиепідемічних заходів.

Також під час наради про проведену роботу в округах звітували староста Малобурлуцького старостинського округу Сергій Рубіжанський та староста Підсереднянського старостинського округу Антоніна Поспєлова.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних