Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Колектив Новоолександрівського ліцею долучився до проведення щорічної акції «За чисте довкілля»

Дата: 12.04.2021 16:22
Кількість переглядів: 778

Фото без опису

 

Школа – візитна картка села. Тому і хочеться, щоб вона мала якнайкращий вигляд. «В приміщенні нашої Новоолександрівської школи – ліцею завжди затишно, охайно, кабінети оформлено професійно, вдало підібрані стенди, всюди буяє зелень. Навіть є кабінет релаксації, де ростуть квіти. Це говорить про те, що колектив – згуртовані професіонали. Вони піклуються, в яких умовах навчаються і проводять більшу частину свого часу наші діти»,- розповідає староста Новоолександрівського старостинського округу Віра Маренич.

В цей непростий час пандемії колектив ліцею вирішив прибрати не тільки подвір’я школи, а й навколишню територію. Незважаючи на те, що колектив в основному жіночий, із завзяттям і знанням справи звільняють територію від порослі, проріджують дерева, загрібають торішнє листя, висаджують дерева та кущі. Показують приклад добросовісної роботи працівники цього освітнього закладу: Наталя Шевцова, Любов Пасєка, Лариса Халявка, Людмила Корнейко, Людмила Ковалик, Тетяна Білівець,  Марія Паніна, Світлана Каплуненко, Мар’яна Бондаренко, Андрій Волков, Ольга Селевко, Любов Селевко, Тетяна Шпитальна, Людмила Кизим, Костянтин Шпитальний, Валентин Панін, Василь Дубаченко, Іван Булгаков.

«Вдячні всім, хто бере активну участь у наведенні належного порядку біля своїх домівок, в центрі села Нова Олександрівка і по вулицях. Кращі подвір’я будуть відзначені по закінченню робіт з благоустрою території», - зазначила Віра Маренич.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних