Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєктів регуляторних актів Великобурлуцької селищної ради

Дата: 09.04.2021 08:49
Кількість переглядів: 700

Фото без опису

На публічне обговорення (оприлюднення) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Великобурлуцька селищна рада виносить проєкти регуляторних актів – рішень:

     1. Проєкт рішення Великобурлуцької селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та відповідний аналіз регуляторного впливу;

     2. Проєкт рішення Великобурлуцької селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку » та відповідний аналіз регуляторного впливу;

     3. Проєкт рішення Великобурлуцької селищної ради «Про встановлення розміру ставок єдиного податку » та відповідний аналіз регуляторного впливу;

Вищевказані проєкти рішень та відповідні аналізи регуляторного впливу будуть розміщені на офіційному сайті Великобурлуцької селищної ради: http://vlb-gromada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика» протягом п'яти робочих днів з дня оприлюднення вказаного повідомлення.

Строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються зауваження та пропозиції становить один місяць з дня оприлюднення проєктів регуляторних актів та відповідних аналізів регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проєктів регуляторних актів та відповідних аналізів їх регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі :

           - Великобурлуцькій селищній раді ( поштова адреса: 62602, смт Великий Бурлук, вул. Центральна, буд. 9, електронна адреса: velburselrada@gmail.com  ;

- Фінансовому управлінню Великобурлуцької селищної ради (поштова адреса: 62602, смт. Великий Бурлук, вул. Паркова, буд.2, електронна адреса: velburlukfinupr@gmail.com .

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних