Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вихованці КЗ «Великобурлуцька дитяча музична школа» посіли призові місця у мистецьких конкурсах

Дата: 08.04.2021 11:28
Кількість переглядів: 801

 

  Для учнів класу образотворчого мистецтва КЗ «Великобурлуцька дитяча музична школа» весна розквітла у вигляді перемог у різножанрових мистецьких конкурсах. Про це розповіла керівник класу образотворчого мистецтва КЗ «Великобурлуцька дитяча музична школа» Анастасія Придацька.

  У патріотичній акції учнівської молоді Великобурлуччини «Єдина Україна» в номінації кращий малюнок серед учасників старшої вікової категорії Віра Д’ЯКОВА посіла І місце, серед учасників молодшої вікової категорії Софія НЕСЕН та Олександра СИТНІКОВА - ІІ місце, Святослав БІЛИЙ  - ІІІ місце. Діти отримали Грамоти, кольорові олівці, фарби та альбоми від організатора акції - КЗ «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості». Також жоден учасник молодшої та середньої групи не залишився без заохочувального подарунка за свої тематичні роботи у рамках конкурсу дитячого малюнку «Моя лікарня», проведеного КНП «Великобурлуцька центральна лікарня».

   У IV Міжнародному дистанційному фестивалі мистецтв «YULA Spring Fest», що відбувся за підтримки Національної Спілки Художників України, Всеукраїнської асоціації індустрії моди у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» Єва ПРИДАЦЬКА посіла почесне ІІ місце.

До складу журі конкурсу були залучені висококваліфіковані фахівці в галузі культури і мистецтва: З. Семенюк генеральний директор Ukrainian Fashion Academy, продюсер телеканалів Fashion Star та Odessa Fashion,  К. Чернявський кандидат мистецтвознавства (доктор філософії), доцент, Заслужений художник України, декан факультету Образотворчого мистецтва та реставрації  Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури, заступник голови Національної спілки художників України, С. Григорчук  викладач фотокласу в Golden Star Agency та ін.

У подарунок від організаторів юна майстриня отримала Диплом, медаль, книгу видавництва «Ранок» та можливість розкривати свій творчий потенціал і навики майстерності живопису на онлайн майстер-класах студії олійного живопису «Cartina maslom». Керівник Анастасія Придацька отримала Подяку за майстерну педагогічну підготовку і вагомий внесок у творчий та духовний розвиток учнів.

   Нещодавно відбувся міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс «Весна LOVE».  Дистанційні фестивалі «Злагодафест» проводяться за підтримки Уряду Республіки Болгарія, Міністерства освіти та науки Болгарії та благодійної організації Всеукраїнський благодійний фонд «Злагода».

У складі професійного журі: Н. Соколовська  — Заслужена артистка України, викладач кафедри акторської майстерності та дизайну Запорізького національного університету, А. Давиденко викладач-методист музичних дисциплін, відмінник освіти України, заслужений діяч естрадного мистецтва України, Л. Дворник — декоратор, графічний дизайнер, O. Dougherty заслужений концертмейстер оперного театру Hudson штату Нью-Йорк США, О. Богомолова президент БО Всеукраїнського Благодійного фонду «Злагода» та ін.

У номінації «Народні майстри – Образотворче мистецтво» серед своїх тематичних жанрів та вікових категорій Аліна МАГАФУРОВА, Віра Д’ЯКОВА, Захар ДОЛЯ, Дар’я БАБАК, Вікторія КУЦЕНКО, Єва ПРИДАЦЬКА гідно представили Великобурлуцьку  громаду та вибороли п’ять перших призових місць! Оргкомітет фестивалю нагородив дітей Дипломами лауреатів І ст., медалями, пам’ятною сувенірною продукцією. Подяку за збереження і розвиток культури регіонів України, співпрацю, розвиток талановитих дітей та обдарованої  молоді отримала керівник Анастасія Придацька. Серед подарунків - сертифікати на відвідування VR атракціону XRIDE та 7D кіно у центральному парку культури та відпочинку ім. Горького у м. Харків.

Вітаємо всіх вихованців та їхнього керівника з омріяними  перемогами. Бажаємо творчого натхнення, сил і витримки на шляху до нових звершень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.