Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Малобурлуцького старостинського округу

Дата: 07.04.2021 11:25
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

 

 На території Малобурлуцького старостинського округу Великобурлуцької селищної ради розташовані села Малий Бурлук та Шевченкове, у яких зареєстровано 471 мешканець.

  У січні – березні 2021 року староста Малобурлуцького старостинського округу Сергій Рубіжанський та діловод Ольга Проходько розглянули 32 звернення громадян щодо оформлення пільг, субсидій та соціальної допомоги. Також було проведено обстеження житлово-побутових умов громадян та складено відповідні акти.

   У січні на території старостинського округу спільно з фахівцями Великобурлуцького селищного центру соціальних служб, iнспектором ювенальноï превенцiï Великобурлуцького ВП Вовчанського ВП ГУНП в Харкiвськiй областi, рятувальниками Великобурлуцького РС ГУ ДСНС Украïни в Харкiвськiй областi було проведено профiлактичний рейд та обстежено три родини, які опинилися в складних життєвих обставинах. Під час спільного рейду рятувальники акцентували увагу батьків на дотриманні правил пожежної безпеки, а iнспектор ювенальноï превенцiï та працiвники соціальних служб перевірили умови проживання, належне утримання дітей та догляд за ними.

   У старостинському окрузі складено списки пільгового контингенту для отримання талонів на пільговий проїзд. Наразі діловод працює над упорядкуванням архіву та перезакладкою книг погосподарського обліку.

   У Малобурлуцькому старостинському окрузі дбають про благоустрій територій. У березні було видалено близько 1,3 км порослі на узбіччі ділянки автошляху між селами Малий Бурлук та Шевченкове. Роботи виконано особою, яка відбувала покарання у виді безоплатних громадських робіт. За заявою мешканця в селі Малий Бурлук було видалено два дерева, що перебували в аварійному стані.

  Замінили 8 ламп вуличного освітлення: у селі Малий Бурлук – 5, у селі Шевченкове - 3 лампи. В Шевченківському фельдшерському пункті  замінили вхідні дерев’яні двері на металеві. В Шевченківській сільській бібліотеці вкрили підлогу лінолеумом.

   Також мешканці сіл проводять прибирання територій біля своїх домоволодінь.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних