Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 90 – річним ювілеєм привітали жительку селища Дорошенкове Марію Іванівну Мальцеву

Дата: 31.03.2021 14:04
Кількість переглядів: 562

   Фото без опису

   Народилася Марія Іванівна 30 березня 1931 року на хуторі Гусівка Чорненської сільської ради Великобурлуцького району. Коли до її рідного села докотився відгомін Другої світової війни, на фронт захищати Вітчизну мобілізували батька. Маленька Марійка на той час встигла закінчити 4 класи місцевої школи, але теж намагалася внести свій внесок у наближення Перемоги – носила воду до позицій наших захисників. Після вигнання у 1943 році нацистських загарбників з території Великобурлуччини  навчання в школі їй вже не довелося продовжити.  Допомагала відроджувати зруйноване війною сільське господарство: випасала худобу, працювала дояркою.

   У 1959 році переїхала на постійне місце проживання у селище Дорошенкове.  З того часу і до виходу на заслужений відпочинок у 1985 році працювала робочою, дояркою, телятницею в Підсереднянському бурякорадгоспі.

  Почесну ювілярку у день народження, 30 березня 2021 року, відвідали та привітали Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко та староста Підсереднянського старостинського округу селищної ради Антоніна Поспєлова. Керівники побажали іменинниці міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, життєвого оптимізму, любові та підтримки від рідних й ще довгих років життя, а також вручили подарунок та квіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних