Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко провів робочу нараду

Дата: 31.03.2021 10:57
Кількість переглядів: 1039

 Фото без опису

 Щотижнева нарада зі старостами старостинських округів та працівниками структурних підрозділів Великобурлуцької селищної ради  відбулася 30 березня.

   В ході наради було розглянуто питання про проведену у першому кварталі 2021 року роботу, спрямовану на розвиток фізичної культури і спорту у Великобурлуцькій територіальній громаді.

   За інформацією головного спеціаліста Управління освіти, культури та спорту селищної ради Євгена Антоненка, робота з даного напрямку здійснювалася відповідно до Закону України «Про фізичну культуру і спорт», нормативно-правових документів державного і обласного рівнів,  Положення про Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради та була спрямована на виконання «Програми розвитку фізичної культури і спорту у Великобурлуцькій селищній територіальній громаді на 2021 рік», затвердженої рішенням 3 сесії 8 скликання від 23 грудня 2020 року № 64-8 та «Програми проведення спортивних заходів Комунальним закладом Великобурлуцька ДЮСШ Великобурлуцької селищної ради» на 2021 рік», затвердженої рішенням 3 сесії 8 скликання від 23 грудня 2020 року № 55-8.                    

   Навчальний процес з фізичної культури, позаурочна робота з молоддю проводилися згідно із діючими навчальними планами та програмами, затвердженими Міністерством освіти і науки України, регламентом спортивно - масових і фізкультурно - оздоровчих заходів та Положенням про організацію фізичного виховання й масового спорту в навчальних закладах України, діючими Статутами  відповідних громадських організацій.

   За звітний період у Великобурлуцькій громаді було організовано і проведено такі заходи:

- чемпіонат з гирьового спорту (особистий) серед команд спортсменів, представників колективів фізичної культури підприємств, організацій, установ;

- чемпіонат з тенісу настільного (особистий) серед команд спортсменів представників колективів фізичної культури підприємств, організацій, установ;

- чемпіонат з волейболу серед команд спортсменів, представників колективів фізичної культури підприємств, організацій, установ;

- Кубок з волейболу команди «Здоровье» серед команд спортсменів, представників колективів фізичної культури підприємств, організацій, установ;

- Кубок з нардів серед команд спортсменів, представників колективів фізичної культури підприємств, організацій, установ;

- Кубок з баскетболу 3х3 серед команд спортсменів, представників колективів фізичної культури підприємств, організацій, установ;

- змагання з міні-футболу серед хлопців, вихованців ДЮСШ, 2004 р.н., 2006 р.н. та 2007 р. н.;

- відбіркові змагання з волейболу серед команд-дівчат закладів ЗСО.

      24 лютого Федерацією футболу Великобурлуччини та Управлінням освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради на прохання тренерів КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» було організовано та проведено товариський матч між групою початкової підготовки з футболу (хлопці 2011-2013 рр.н.) та групою початкової підготовки з футболу (хлопці 2008-2010 р.н.).

      28 лютого в спортивному комплексі КЗ «Харківський професійний коледж спортивного профілю» відбувся фінальний етап ХХ Чемпіонату з волейболу Харківської області «Дитяча ліга» серед юнаків 2006 року народження і молодше. Участь у змаганнях брали і вихованці КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» під керівництвом тренерів Віктора Шестопалова та Олександра Холодняка, де посіли 5 місце.

    07 березня жіноча волейбольна команда громади (тренер команди Анатолій Ситник) взяла участь в спортивних змаганнях «Кубок міста» з волейболу серед жінок, який проводився в м. Куп’янськ з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня.

    З 25 по 28 березня в місті Києві пройшли Всеукраїнські спортивні змагання з гирьового спорту. У складі збірної ветеранів Харківської області честь нашої громади відстоював Ярослав Стаднік, який в вправі ривок з довільною зміною рук виборов бронзову медаль.  Вітаємо нашого земляка з перемогою та бажаємо досягти нових спортивних висот!

     Всього в спортивних заходах за цей час взяв участь 291 спортсмен (132 дорослих та 159 дітей).  Було вручено 42 медалі, 12 Кубків, 107 грамот.     Придбано матеріальних засобів (футбольні та волейбольні м’ячі) на суму – 11400 грн.

       Також на щотижневій нараді з доповіддю про організацію передачі в оренду майна комунальної власності Великобурлуцької селищної ради виступив начальник відділу благоустрою та комунальної власності Олександр Павлов.

  Про проведену роботу в старостинських округах звітували старости Катеринівського старостинського округу Олег Шкарупета та Шипуватського старостинського округу Тетяна Демченко.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних