Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини з Гнилицького Першого старостинського округу

Дата: 31.03.2021 08:28
Кількість переглядів: 618

   Роботи з благоустрою території в Гнилицькому Першому старостинському окрузі Великобурлуцької селищної ради завдяки сприятливим погодним умовам не припинялися навіть взимку.

Як зазначив староста старостинського округу Микола Віцота, дякуючи розумінню керівництва громади, в першу чергу селищного голови Віктора Терещенка, фінансування громадських робіт на території села Гнилиця Перша проводилося впродовж всього 2020 року.

   Восени минулого року силами підсобних робітників, прийнятих на громадські роботи з центру зайнятості, та водія селищної ради Володимира Бекарюка встановлено тіньовий навіс на території дитячого ігрового майданчика, по вулиці Молодіжній - додаткові лавки та урни для сміття. Підготовлено ділянку для клумби на території дитячого спортивного майданчика по вулиці Садовій. Разом з небайдужими жителями села висаджено багаторічні квіти, декоративні дерева і кущі.

    Проведено ремонт коридорів та кабінетів будівлі Першогнилицького ФАПу, в якій розміщені установи: ФАП, Першогнилицька бібліотека-філія, офіс ТОВ "Зоря" та офіс старости. Було поштукатурено і побілено стіни та стелю, пофарбовано панелі з підлогою, замінено стельові світильники на світлодіодні, на вікна встановлено жалюзі.

   У зимовий період вирубувались порослі чагарників на кладовищі та прилеглій території, узбіччі доріг. Біля проїжджої частини видалили гілки дерев, які були аварійними.

   В березні 2021 року наведено належний порядок території, що прилягає до споруди сільського клубу, адмінбудівлі, пам’ятників загиблим воїнам в роки Другої світової війни та жертвам голодоморів в Україні.

«Зважаючи на проблему працевлаштування громадян, охочих працювати саме на таких роботах достатньо, тому всіх бажаючих влаштовуємо по черзі. Хочу подякувати за участь в громадських роботах тимчасового характеру працівникам: Ігорю Гуменюку, Ларисі Кошель, Вікторії Макогон, Марині Чуприні та Євгену Малишко», - зазначив староста округу Микола Віцота.

   Він звернувся з проханням до всіх жителів підтримувати належний порядок біля домоволодінь. А також вкотре нагадав, що збір сміття по вулицях села Гнилиця Перша не відмінено. Він здійснюється за підтримки члена виконавчого комітету Великобурлуцької селищної ради Олега Бєлашова орієнтовно два рази на місяць, про що мешканцям повідомляють додатково.

   Попереду травневі та великодні свята. Роботи з благоустрою та прибиранню території продовжуються.

--


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.