Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцька селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення незалежної оцінки вартості об’єкта нерухомого майна комунальної власності

Дата: 26.03.2021 15:19
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

Конкурс відбудеться: 26 квітня 2021 року о 10:00, у залі засідань Великобурлуцької селищної ради за адресою: Харківська область, смт. Великий Бурлук, вулиця Центральна,9.

Конкурсний відбір проводиться щодо об’єкта комунального майна:                                            1. Адміністративна будівля загальною площею 1267,4 кв.м, за адресою: Харківська область смт. Великий Бурлук, вул. Центральна 22.

2. Адміністративна будівля загальною площею 267,1 кв.м, за адресою: Харківська область смт. Великий Бурлук, вул. Паркова 5.

3. Адміністративна будівля загальною площею 866,0 кв.м, за адресою: Харківська область смт. Великий Бурлук, вул. Паркова 2.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта оренди.

Кінцевий термін подання документів: за чотири робочих дні включно до оголошеної дати проведення конкурсу.

Замовник: Великобурлуцька селищна рада.

До участі у конкурсі допускаються учасники, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки майна та діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності відповідно до вимог Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

На конкурс претендентом подається конкурсна документація в запечатаному конверті, яка складається із наступних документів:

 - заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності;

- копія установчого документа учасника;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено до проведення робіт з оцінки майна, підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

- копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

- інформація про учасника (документ, який містить відомості про учасника щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція подається в запечатаному конверті, в якій зазначається строк виконання робіт (у календарних днях).

Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує учасник згідно із законом.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

Документи надсилати на адресу: Великобурлуцька селищна рада, вулиця Центральна, 9, смт. Великий Бурлук, Харківська область, 62602.

Телефон для довідок: (0575253110)

Конкурсна комісія


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних