Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Деклараційна кампанія 2021

Дата: 26.03.2021 08:31
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

ЦОП Великобурлуцької ДПІ ГУ ДПС у Харкіській  області нагадує, що з 1 січня 2021 року розпочалась кампанія декларування доходів громадян, за якою окремі категорії фізичних осіб зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору або мають право подати декларацію для отримання податкової знижки.   

Податкова декларація про майновий стан і доходи подається за формою, затвердженою наказом МФУ від 02.10.2015 № 859 (у редакції від 25 квітня 2019 року N 177), за місцем податкової адреси платника в один із таких способів (за вибором):

 -особисто або уповноваженою на це особою;

 -надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу.

Звертаємо увагу, що у разі надсилання податкової декларації поштою, платник податку зобов’язаний здійснити таке відправлення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації, а при поданні податкової декларації в електронній формі, – не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.

Граничні строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи :

30.04.2021 для громадян, які відповідно до розділу IV Податкового кодексу України зобов’язані подати податкову декларацію, та осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність.

 

Оновлена звітність з ЄСВ

 

   ЦОП Великобурлуцької ДПІ ГУ ДПС у Харкіській  області повідомляє, що з 1 січня 2021 року звітність з ЄСВ подається у складі «Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску» відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 15.12.2020 р. № 773 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 13 січня 2015 року № 4», періодичність подання Розрахунку – квартал.

Податковий розрахунок за формою, затвердженою цим наказом, перший раз подається за I квартал 2021 року, протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних