Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В селищній раді відбулася щотижнева робоча нарада

Дата: 24.03.2021 11:18
Кількість переглядів: 878

     

   

В ході наради, яку 23 березня з працівниками структурних підрозділів ради та старостами старостинських округів провів Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, про проведену роботу з вирішення організаційних питань інформували головний бухгалтер Управління освіти, культури та спорту селищної ради Тетяна Волкова та головний спеціаліст фінансово-господарського відділу цього управління Марина Кисіль.

      Як зазначила Тетяна Волкова, на сьогоднішній день Управлінням освіти, культури та спорту укладено всі договори на харчування та на надання послуг, тривають закупки обладнання, ведеться робота по формуванню розрахунків за харчування. З другого кварталу 2021 року почнуть видавати квитанції і розрахунки, щоб батьки бачили скільки вони мають сплатити за харчування дитини в дитячому садку чи школі.  

         На нараді про роботу сектору з публічних закупівель Великобурлуцької селищної ради доповіла його завідувач Інна Петухова.

        «З набранням законної сили нового Закону України «Про публічні закупівлі» від 19 вересня 2019 року № 114-IX Великобурлуцька селищна рада здійснює публічні закупівлі через систему Прозоро. З метою забезпечення належного функціонування закладів Великобурлуцької селищної ради та старостинських округів за період з 01 січня по 21 березня 2021 року оголошено 186 процедур закупівель на загальну суму 11 748 378,95 грн. З вказаної кількості: відкриті торги – 3 закупівлі на суму 6 631 628,00 грн; 7 переговорних процедур на суму 2 720 007,03 грн; 6 спрощених процедур на суму 497 597,00 грн. та 170 закупівель за прямими договорами на загальну суму 1 899 146,92 грн. При проведенні закупівель без використання електронної системи перевага надається контрагентам, які працюють з бюджетом і не вимагають попередньої оплати. Також враховується фактор наповнення місцевого бюджету селищної ради, а саме сплата податків», - зазначила Інна Петухова.

        Для належного функціонування мережі закладів та старостинських округів, які ввійшли до Великобурлуцької територіальної громади, сектором з початку 2021 року приділено максимум зусиль щодо забезпечення їх матеріально-технічною базою. Заклади повністю забезпечені енергоносіями, канцтоварами, господарчими товарами, журналами обліку, печатками, аптечками першої медичної допомоги, знаряддями, мережевим обладнанням, поштовими послугами, послугами, пов’язаними з програмним забезпеченням та доступом до мережі Інтернет, послугами телефонного зв'язку та передачі даних, послугами з розподілу води, послугами з ремонту і технічного обслуговування вимірювальних, випробувальних і контрольних приладів, експлуатації електричних установ, технічне обслуговування і ремонт офісної техніки тощо.

     Проведені закупівлі для забезпечення функціонування в повному обсязі створеного в громаді Центру надання адміністративних послуг. Його, зокрема, обладнано пожежною сигналізацією, забезпечено охоронними послугами. Працівники ЦНАПу забезпечені спеціальним форменним одягом, засобами криптографічного захисту інформації «Ключ електронний «Алмаз-1К», реєстрація підписувача в Автоматизованій системі кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг з метою отримання ним кваліфікованих електронних довірчих послуг та обслуговуванням даних, канцтоварами, журналами, господарчими товарами, антисептиками, ролетами на вікна, тощо, всього на суму понад 98 тис.грн.

         Також до порядку денного щотижневої наради було включено питання про стан захворюваності населення у Великобурлуцькій громаді на COVID-19 та проведену роботу КНП «Великобурлуцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» з вакцинації населення. З цього питання доповідала директор Центру ПМСД Тетяна Доля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.