Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівників житлово-комунального господарства Великобурлуцької громади привітали з професійним святом

Дата: 19.03.2021 11:56
Кількість переглядів: 663

 

 

21 березня в Україні відзначатиметься День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. 

Напередодні цього професійного свята, 19 березня, Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко відвідав Великобурлуцьке комунальне водопровідно-каналізаційне підприємство «Водоканал» та привітав його працівників.

Звертаючись до трудового колективу, Віктор Терещенко подякував всім за нелегку, відповідальну і почесну працю та наголосив на важливій ролі, яку відіграють комунальники у забезпеченні комфортних умов проживання мешканців Великобурлуцької громади. «З початком цього року, в умовах процесу децентралізації, коли до Великого Бурлука доєдналися території інших сільських рад, у яких були відсутні затверджені тарифи, не відпрацьована система збору твердих побутових відходів, нам разом потрібно буде виконати великий об’єм робіт для забезпечення функціонування інфраструктури об’єднаної територіальної громади. Так, це нелегка і кропітка робота, але люди чекають позитивних зрушень», - зазначив селищний голова.

Він побажав усім комунальникам міцного здоров’я, нових професійних досягнень, щастя та добробуту в родинах, а також вручив почесні відзнаки за вагомі трудові здобутки.

Почесною грамотою Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації та обласного комітету галузевої профспілки нагороджено слюсаря аварійно-відновлювальних робіт Анатолія Павлюкова та електрозварювальника Сергія Куценка.

Почесну грамоту Великобурлуцької селищної ради отримали інженер  абонентського відділу Марина Рикова та підсобний робітник Ольга Алексєєнко.

Щирі вітання на адресу колег прозвучали і від директора підприємства Олександра Пономаря.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.