Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальна статистика вакцинації проти COVID-19 в Україні

Дата: 10.03.2021 11:01
Кількість переглядів: 964

Фото без опису

Станом на 09 березня 2021року в Україні офіційно провакцинували від коронавірусу 19118 осіб (+1171 за попередню добу). Усі вони поки що отримали по 1 дозі вакцини Oxford/AstraZeneca(Covishield). В Харківській області вакциновано 500 чоловік (+40 за останню добу).

Вакцинація від коронавірусу в Україні розпочалася 25 лютого в Черкаській, Вінницькій, Житомирській, Київській та Чернігівській областях,  наступного дня – у решті регіонів. На першому етапі щеплення отримають медики, які працюють з хворими на COVID-19, працівники лабораторій, які проводять лабораторні дослідження на корона вірусну хворобу, медичні працівники екстреної медичної допомоги, люді, які перебувають в спеціалізованих закладах (інтернати, будинку для осіб похилого віку,тощо) та персонал, який їх обслуговує.

Україна отримала 500000 доз вакцини Covishield. Що виробляється за ліцензією Oxford/AstraZeneca в Індії. В одному флаконі є 10 доз. МОЗ дозволило щепитися залишками вакцини громадським діячам для популяризації вакцинації.

Станом на 10 березня 2021 року в Великобурлуцькій селищній раді та Вільхуватській сільській раді підтверджено 82 випадки на коронавірус. Знаходяться на стаціонарному лікуванні 4 чоловіка, на амбулаторному лікуванні знаходяться 3 чоловіки. Вилікувалось 74 хворих, 1 помер.

   

Адміністрація КНП «Великобурлуцький Центр ПМСД»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних