Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бути готовим протистояти можливій черговій хвилі захворюваності на COVID-19

Дата: 02.03.2021 15:45
Кількість переглядів: 708

 

Фото без опису

Таке завдання в ході щотижневої робочої наради, яка відбулася сьогодні, 02 березня, поставив Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко перед керівниками медичних установ Великобурлуцької громади. До порядку денного наради було внесено питання про стан захворюваності у громаді на COVID-19 та підготовку до вакцинації населення.

Як повідомила медичний директор КНП «Великобурлуцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Олена Скидан, з початку 2021 року на Великобурлуччині лабораторно вже підтверджено 80 випадків захворювань на COVID-19 серед населення. Станом на 01 березня на амбулаторному лікуванні знаходиться 6 осіб, також 6 осіб перебувають в стаціонарі, здолали недугу 67 осіб, 1 особа померла.

На даний момент медичні працівники забезпечені в достатній кількості засобами індивідуального захисту. Також за інформацією керівництва КНП «Великобурлуцький центр ПМСД» станом на 02 березня до медичних установ Великобурлуцької громади ще не надійшли дози вакцини Oxford/AstraZeneca, яку 24 лютого отримала Україна для проведення вакцинації населення.

 

На нараді також обговорили перспективи розвитку КНП «Великобурлуцька центральна лікарня», а саме мова йшла про можливість залучати висококваліфікованих спеціалістів з міста Харкова для надання медичних консультацій жителям громади. Наразі тривають перемовини з такими спеціалістами як лікар-офтальмолог, гінеколог з можливістю проводити ультразвукові дослідження.

 

В ході наради директор Великобурлуцького краєзнавчого музею Алла Пасинок інформувала про подальші плани щодо організації роботи музею.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних