Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 лютого відзначається День спротиву окупації АР Крим

Дата: 26.02.2021 11:16
Кількість переглядів: 1690

 

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України в нашій державі щорічно 26 лютого відзначається День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Запроваджено цю дату з метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території - в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України, та з нагоди відзначення річниці від проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців і представників інших національностей.

До цієї дати у закладах освіти Великобурлуцької територіальної громади будуть організовані та проведені тематичні бесіди, години спілкування, виставки літератури, конкурси малюнків за темами: «Автономна Республіка Крим: традиції, культура, релігія», «Героїчні сторінки в історії територіальної цілісності України», «Події в Криму очима дітей», «Крим – це Україна», «Крим - невід’ємна частина України» та ін.

У бібліотеках громади для читачів оформлено тематичні книжково-ілюстративні виставки. Також в соціальних мережах розміщено онлайн-виставку – презентацію «Крим - це Україна».

Всі заходи проводитимуться із суворим дотриманням норм карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних