Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Великобурлуцької селищної ради

Дата: 19.02.2021 13:14
Кількість переглядів: 554

 

Фото без опису19 лютого 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Великобурлуцької селищної ради, на якому з метою контролю за виконанням попередньо прийнятого рішення було розглянуто питання організації роботи Управління освіти, культури і спорту селищної ради щодо забезпечення продуктами харчування закладів освіти.

Заслухавши та обговоривши інформацію директора КЗ «Великобурлуцький ліцей» Алли Скидан та директора КЗ «Великобурлуцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» Вікторії Носач, було прийнято рішення звернутися до Вовчанської міжрайонної філії Державної установи «Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» щодо надання методичних рекомендацій по забезпеченню якісного та збалансованого харчування в закладах освіти Великобурлуцької селищної ради. Начальнику Управління Олександру Мельникову доручено посилити контроль та вжити необхідних заходів щодо якості та безпечності харчування в шкільних та дошкільних закладах.

На засіданні виконкому було розглянуто питання забезпечення реалізації на території громади державної політики у сфері соціального захисту населення; заслухано звіт про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 2020 рік; прийнято рішення про покладання на старост повноважень із вчинення нотаріальних дій та повноважень з видачі документів по старостинських округах Великобурлуцької селищної ради; схвалено звіт про виконання Великобурлуцького селищного бюджету за 2020 рік; затверджено інформаційні і технологічні картки адміністративних послуг, що надаються через відділ ЦНАП Великобурлуцької селищної ради; затверджено графіки роботи комунального закладу «Великобурлуцька публічна бібліотека» та його сільських бібліотек-філій, Великобурлуцької бібліотеки для дітей Великобурлуцької селищної ради.

Також було розглянуто 3 заяви громадян про присвоєння поштових адрес їх домоволодінням, 12 заяв щодо надання одноразової матеріальної допомоги та прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних