Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий автомобіль для Великобурлуцького КВКП «Водоканал»

Дата: 23.07.2018 16:51
Кількість переглядів: 543

Одним з основних питань, яке знаходиться на контролі у Великобурлуцькій селищній раді, є забезпечення сталого функціонування Великобурлуцького КВКП «Водоканал», утримання та зміцнення його матеріально-технічної бази. Це є особливо актуальним, оскільки від діяльності цього підприємства залежить якість та надійність комунальних послуг, що надаються населенню.

Саме з метою поліпшення матеріально-технічної бази комунального підприємства в квітні 2018 року сесією селищної ради були внесені зміни до «Програми по поновленню мереж, споруд водопостачання і водовідведення та ремонтно-технічної бази Великобурлуцького КВКП «Водоканал» на 2018 рік» та виділено кошти з місцевого бюджету Великобурлуцької селищної ради на придбання автомобіля для ремонтної бригади в сумі 450 тис. грн.

І вже в липні транспортний парк підприємства в черговий раз поповнився. Великобурлуцький селищний голова Терещенко В.М. вручив директору КВКП «Водоканал» Мусієнко П.М. ключі від нового автомобіля УАЗ 390945- 480 (фермер). Це вантажний тентований автомобіль з модульною кабіною на 5 осіб, зручним містким салоном та можливістю перевезення вантажу вагою близько 1 тонни. Його використання дасть змогу оперативно транспортувати ремонтну бригаду, необхідні матеріали та інструменти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних