Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кубок з пляжного волейболу Великобурлуцької ОТГ

Дата: 16.09.2019 16:41
Кількість переглядів: 496

На спортивному майданчику КЗ «Великобурлуцький ліцей Великобурлуцької селищної ради» 14 вересня 2019 року відбулися спортивні змагання «Кубок з волейболу пляжного Великобурлуцької ОТГ серед колективів фізичної культури підприємств та організацій». Участь у змаганнях взяли команди: «ЖЕМЧУЖИНА-2000» КФК Великобурлуцької селищної ради (М. Шопінський, Є. Антоненко), «ФОРТУНА» КФК ПОСП «Бурлуцьке» (А. Кашенко, В. Павлов), «ПЛОСКЕ» КФК КЗ «Площанський ліцей» (Ю. Куліш, Д. Доля), КФК Великобурлуцького районного сектору ГУ ДСНС України в Харківській обл. (М. Рябенко, Д. Какадій).

Фото без опису

Перша півфінальна гра між командами «ЖЕМЧУЖИНА-2000» та  КФК ДСНС закінчилася з рахунком 0:2 (6:15; 6:15) на користь «рятувальників». В другому півфіналі жереб звів земляків з с. Плоске, перемогу здобула «ФОРТУНА» - 2:0 (15:13; 15:12). В матчі за третє місце «ЖЕМЧУЖИНА-2000» доклала максимум зусиль і здолала команду «ПЛОСКЕ», 2:0 (15:9; 15:10). Фінальна зустріч між КФК ДСНС та «ФОРТУНОЮ» пройшла повністю під диктовку більш досвідчених – Миколи Рябенка та Дмитра Какадія. Рахунок 2:0 (15:2; 15:9) і звання володарів Кубку з волейболу пляжного Великобурлуцької ОТГ 2019 року за командою КФК Великобурлуцького районного сектору ГУ ДСНС України у Харківській області – гідне завершення сезону з волейболу пляжного!

Фото без опису

Євген Антоненко,
головний спеціаліст відділу освіти, культури,
спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних