Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

VIII Регіональний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Радуга танца»

Дата: 22.05.2019 16:39
Кількість переглядів: 527

18 травня вихованці зразкового аматорського хореографічного колективу «Слов’яночка» комунального закладу «Великобурлуцький Будинок культури» взяли участь у VIII Регіональному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Радуга танца», який проходив у Палаці культури ім. В.І. Кошелєва (смт Ківшарівка Куп’янського району). 

Головна мета проведення даного заходу – популяризація та розвиток хореографічного мистецтва, розкриття творчого потенціалу дітей, підвищення професійної майстерності учасників та можливість продемонструвати свої здібності перед публікою.

На фестиваль-конкурс, окрім «Слов’яночки», завітали хореографічні колективи з м. Харків, м Куп’янськ, м. Сватове, смт Борова, смт Куп’янськ-Вузловий та смт Ківшарівка. На розсуд професійного журі, яке складалось з провідних діячів культури та мистецтва, були представлені яскраві різножанрові танцювальні номери у різних вікових категоріях та номінаціях.

Члени журі відзначили високий рівень хореографічної майстерності, оригінальність постановок, які продемонстрували учасники всіх колективів, та подякували їх керівникам за професіоналізм і плідну творчу працю.

За підсумками фестивалю-конкурсу зразковий аматорський хореографічний колектив «Слов’яночка» був нагороджений дипломами: лауреата І ступеню у номінації «Стилізація народної хореографії» (вікова категорія 10-12 років) за танцювальну композицію «Волинська полька», лауреата І ступеню у номінації «Народна хореографія» (вікова категорія 16-18 років) за композицію «Привітальний танець», лауреата ІІ ступеню у номінації «Народна хореографія» (вікова категорія 16-18 років) за циганський танець «Паше роман яг», лауреата ІІІ ступеню у номінації «Вільна хореографія» (вікова категорія 10-12 років) за хореографічну композицію «Кокетки».

Вітаємо колектив із чудовими результатами! Бажаємо подальших успіхів та творчих злетів!

Каріна Набродова,
головний спеціаліст відділу освіти,
культури, спорту та туризму
Великобурлуцької селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних