Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцька селищна рада приєдналися до проекту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 31.07.2019 16:39
Кількість переглядів: 605

Метою проекту є тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та орієнтація на її потреби. В рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» 14 громад Харківської області підписали меморандум про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області.

Відтепер за кожною з 14 об’єднаних територіальних громад Харківщини буде закріплений поліцейський офіцер, який не тільки працюватиме на території громади, а й житиме там.

Харківська область стала четвертим регіоном, де впроваджується новий формат роботи поліцейського офіцера, який буде опікуватися потребами місцевого населення та підтримувати з ним постійний контакт, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Презентація програми відбулася 30 липня у Харківському національному університеті внутрішніх справ за участю заступника голови Національної поліції України Ігоря Клименка, начальника ГУНП в Харківській області Валерія Сокуренка, керівників територіальних відділів поліції, а також голів об’єднаних територіальних громад. Відбір кандидатів на посади поліцейських офіцерів громади буде здійснюватися як серед діючих поліцейських, так і серед громадськості. Кандидатові потрібно подати анкету, пройти тестування, поліграф і співбесіду із залученням представників громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних