Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято Холі - фестиваль фарб

Дата: 02.07.2019 16:37
Кількість переглядів: 799

З нагоди Дня молоді на площі біля будинку культури в смт Великий Бурлук пройшло яскраве і веселе свято Холі - фестиваль фарб, яке набирає популярності в усьому світі. Цей фестиваль походить з Індії, де символізує початок весни та пробудження життя і має релігійний та культовий підтекст. А для українців це – свято барв, радості та розваг.

По всій Україні, для того щоб розфарбувати світ навколо яскравими фарбами і емоціями, свято Холі організовує і проводить Дмитро Скуратов родом з міста Сарни, що на Рівненщині. За сприяння Великобурлуцької ОТГ фестиваль фарб вперше був проведений на Великобурлуччині.

Веселим і емоційним ведучим Костянтином Купіним для молодого покоління були проведені дискотека і цікаві конкурси, за участь в яких діти отримували в подарунок пакетики з різнокольоровою фарбою. А цю фарбу можна було або розкидати на себе і оточуючих, або зберегти до яскравого і видовищного феєрверку фарб. Добре накричавшись і подурівши, діти поверталися додому щасливі та різнокольорові!

На самому початку свята з нагоди Дня молоді Великобурлуцьким селищним головою В.Терещенко були відзначені подяками:

- за вагомий внесок у розвиток культури Великобурлуцької громади та учасники дитячого театрального колективу «Соняшник»: Божко Яніна Юріївна, Харламенко Ангеліна Сергіївна і Савченко Артем Юрійович;

- за успішний виступ і здобуття ІІ місця у фінальних змаганнях обласної спартакіади «Козацькі ігри» серед міст, районів, об’єднаних територіальних громад Харківської області Малихіну Станіславу Ігоревичу і Демченку Дмитру Миколайовичу.

Також подарунки отримали подружжя, які вже зараз можуть називатися багатодітними батьками, незважаючи на досить молодий вік: Олексій Петрович і Світлана Петрівна Рахільчук та Сергій Сергійович і Світлана Олександрівна Терещенко.

Свято продовжилося на танцювальному майданчику в парковій зоні дискотекою з живою музикою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних