Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перші естафетні змагання «РУНО»

Дата: 04.03.2020 16:36
Кількість переглядів: 519

1 березня у в спортивному залі КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» відбулися перші естафетні змагання «РУНО» (Рух Універсала Надає Осознаності) між двома командами: із смт Великий Бурлук та смт Приколотне, які є вихованцями фізкультурно-спортивного напрямку «Універсал» (керівник та інструктор Олександр Цушко). Захід проводився за сприяння Великобурлуцької селищної ради.

Програма змагань складалася з 19  конкурсних естафет, які дали змогу продемонструвати  навички учасників команд з відпрацювання спортивних вправ та містили елементи на швидкість, гнучкість, витривалість та спритність.

Команда з смт Приколотне  тримала лідерство до останнього конкурсного змагання, але у фінальній 3-х очковій естафеті, завдяки злагодженій роботі юних великобурлучан, остаточно було визначено головного переможця. У підсумку – команда з Великого Бурлука посіла перше місце у змаганнях, отримала перехідний Кубок «РУНО» та приз – турнік 8х1. Вихованці «Універсалу» з Приколотного отримали у подарунок канат для кросфіту.

Також присутні мали нагоду побачити показові виступи з армійського рукопашного бою, які виконували всі бажаючі вихованці фізкультурно-спортивного напрямку «Універсал».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних