Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Акція «Діти – дітям»

Дата: 06.05.2019 16:26
Кількість переглядів: 499

На початку квіитня на одному із засідань лідерів учнівського самоврядування виник задум провести у закладах загальної середньої освіти Великобурлуцької ОТГ акцію «Діти - дітям». В рамках цієї акції провести збір речей та канцелярських товарів для дітей, які потрапили в складні життєві обставини та перебувають в Комунальному закладі «Харківський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Надія»», що знаходиться в с. Вільхуватка Великобурлуцького району.

Адміністрації та учнівські колективи закладів загальної середньої освіти активно долучились до роботи. Вихованці Комунального закладу «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості Великобурлуцької селищної ради» виготовили для дітей центру «Надія» браслети дружби або, як ще їх називають – «фенічки».

І нарешті квітневим, теплим ранком старшокласники Комунального закладу «Великобурлуцький ліцей Великобурлуцької селищної ради» з концертною програмою завітали до дітей, які тимчасово перебувають в центрі «Надія». Під час цього візиту старшокласники передали зібрані речі та канцелярські товари вихованцям закладу, подарували браслети дружби та пригостили кожну дитину Великодним куличем. Спілкування відбулося в теплій дружній атмосфері.

Дітлахів привітала координатор ради старшокласників, методист Комунального закладу «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості Великобурлуцької селищної ради» Вельма Лариса Олександрівна.

Безсумнівно, такі заходи сприяють вихованню у підростаючого покоління почуття милосердя, щедрості, піклування та доброзичливості. Ми й надалі плануємо продовжувати цю  роботу.

Вельма Лариса,
методист КЗ «Великобурлуцького ЦДЮТ
Великобурлуцької селищної ради»,
координатор ради старшокласників


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.