Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Великобурлуцької ОТГ на грі «Що? Де? Коли?»

Дата: 26.03.2019 16:19
Кількість переглядів: 587

23 березня в місті Харків в манежі НАУ «ХАІ» відбулося встановлення рекорду Украни з наймасовішої одночасної гри «Що? Де? Коли?». Великобурлуцьку об’єднану територіальну громаду представляла збірна команда учнів «Кмітливі бурлучани», до складу якої ввійшли учні КЗ «Великобурлуцький ліцей Великобурлуцької селищної ради» - Пащенко Денис, Дєвочко Оксана, Єфімова Марія; учениця КЗ «Площанський ліцей Великобурлуцької селищної ради» - Кисіль Віра та учениця КЗ «Першогнилицький ліцей Великобурлуцької селищної ради» - Вдовіченко Анастасія.

Задля фіксації національного рекорду на захід були запрошені представники Національного реєстру рекордів України. Кількість гравців рахували під час гри. Організатори та ті, хто фіксував рекорд, зізнаються – на таку кількість учасників навіть не розраховували.

Вперше в історії країни в «Що? Де? Коли?» одночасно зіграли 1705 гравців, що об'єдналися в 341 команду. До цього рекорд належав місту Києву – 1589 учасників гри.

«Думаю, не випадково така масова гра в «Що? Де? Коли?» відбувається саме в Харкові, - відзначила у своєму привітанні до команд голова ХОДА Юлія Світлична. – Адже Харків завжди був інтелектуальною кузнею нашої країни. Адже ви - гідні, ви - наше майбутнє».

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних