Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський конкурс «Учитель року»

Дата: 11.12.2019 16:16
Кількість переглядів: 557

Справжній педагог, випереджаючи свій час, має працювати на майбутнє, і саме тому педагогічну професію вважають творчою місією. Всеукраїнський конкурс педагогічної майстерності «Учитель року» — це конкурс вчителів-професіоналів, творчих, відкритих до нових знань, готових долучитися до реформування освіти, стати провідниками змін Нової української школи, це конкурс, що проводиться з метою стимулювання участі педагогів у процесах становлення та розвитку ефективної національної системи освіти та популяризації кращих і новітніх педагогічних практик.

Конкурс проводиться щорічно, починаючи з 1996 року, в три тури: перший  — зональний; другий  — регіональний; третій   — всеукраїнський. Номінування конкурсантів відбувається у різних предметних категоріях.

У зональному етапі конкурсу «Учитель року-2020» освітянську спільноту Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади представляли кращі вчителі: Качанова Юлія Юріївна, вчитель хімії та біології Комунального закладу «Великобурлуцький ліцей Великобурлуцької селищної ради»  — в номінації «Хімія» (зональний етап проходив у смт Двурічна), та Нестерова Тетяна Вікторівна, вчитель зарубіжної літератури Комунального закладу «Площанський ліцей Великобурлуцької селищної ради»,  — в номінації «Зарубіжна література» (зональний етап проходив у м. Куп’янськ).

Справжнім учителем можна назвати того вчителя, який досконало знає свій предмет, на високому рівні володіє методикою його викладання  і має найкращі людські риси: людяність, щирість, доброту, чесність. Саме такими, без сумніву, і є наші конкурсантки. Тому не дивно, що вони гідно пройшли всі випробування зонального етапу конкурсу: Т.В. Нестерова стала лауреатом, а Ю.Ю. Качанова  — переможцем.

Ми вітаємо наших учасниць з високими здобутками та перемогою в зональному етапі конкурсу «Учитель року-2020», бажаємо міцного здоров’я, щастя, творчої наснаги, оптимізму, здійснення усіх заповітних мрій та бажань. Нехай кожен день приносить тільки радість і задоволення від улюбленої справи, а ваші розум, талант і щирість знаходять відгук в серцях вихованців!

Олена Лазебна, головний спеціаліст відділу освіти,
культури, спорту та  туризму Великобурлуцької селищної ради

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних