Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено бібліотечне свято «Посвята у читачі»

Дата: 22.03.2019 16:12
Кількість переглядів: 634

Книга – чудове надбання людства, наш кращий порадник і друг, вірна супутниця життя. Вона допомагає найкраще зрозуміти навколишню дійсність, вивчити досвід старших поколінь. Видатний педагог В.О. Сухомлинський писав: «Читання як джерело духовного збагачення не зводиться до вміння читати; з цього вміння воно тільки починається...».

Уже стало доброю традицією працівниками КЗ «Великобурлуцька бібліотека для дітей Великобурлуцької селищної ради» з метою популяризації бібліотеки, як місця знайомства з книгою, формування бережного  ставлення та любові до книги стимулювання інтересу до читання, саме в переддень тижня дитячої книги проводити бібліотечне свято - посвяту в читачі «Книга і читач – це друзі назавжди».

Юних читачів, учнів 2-а та 2-б класів КЗ «Великобурлуцький ліцей Великобурлуцької селищної ради» 21 березня 2019 року гостинно зустріла Валентина Сула та запросила на казкове свято, де їх чекала зустріч з Ромашкою, Барвінком, улюбленими книгами , книжковим лікарем, гномами, Чарівними Феями, Незнайкою, Михайлом-Нечитайлом, Мацапурою та Королевою книг, яка ознайомила маленьких читачів з правилами користування бібліотекою, літературними героями, які навчатимуть учнів правильно поводитися з книгами.

Другокласники із великим задоволенням поринули у чарівний світ Книжкового королівства, а також продемонстрували свої знання з літератури, відповідаючи на запитання вікторини, показали вміння відгадувати загадки.

Також для юних читачів було проведено екскурс-подорож по бібліотеці «Дім, який відкриває світ». Діти ділилися враженнями про вже прочитані книжки, розказували віршики. Читачами бібліотеки в цей день стали 8 другокласників. Для них відкрилися двері у чудовий світ «Книжкового королівства». Нехай цей шлях для них буде радісним і цікавим.

Наприкінці заходу за підтримки Великобурлуцької селищної ради всі діти отримали книжки-розмальовки.

Завідувач бібліотеки
Фендрикова Г.І.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних