Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримка та розвиток сталої мобільності в ОТГ «U-LEAD з Європою»

Дата: 07.02.2019 15:51
Кількість переглядів: 650

Великобурлуцька селищна рада приймає участь у проекті «Підтримка та розвиток сталої мобільності в об'єднаних територіальних громадах» Програми «U-LEAD з Європою», що реалізується спільно з Кластером сталої мобільності GIZ. З 128 претендентів було відібрано 30 громад, в тому числі Великобурлуцька ОТГ.

В рамках цього проекту представники відібраних ОТГ візьмуть участь у серії тренінгів, що націлені на підвищення компетенцій у сфері планування інфраструктури публічного транспорту, заходів з безпеки дорожнього руху, створенні умов для безпечного і комфортного велосипедного руху, а також організації послуг громадського й соціального транспорту. Згідно цього проекту громади отримають технічну допомогу у розробці стратегічних документів у сфері розвитку громадського та соціального транспорту, що сприятимуть застосуванню сучасних підходів для популяризації сталих способів пересування, тобто таких, які завдають мінімальний негативний вплив на довкілля та економіку. За участі українських та німецьких експертів заплановано проведення тренінгів, міжнародних навчальних візитів, а також робочих сесій безпосередньо в громадах.

5 лютого головний спеціаліст з питань інвестиційної діяльності Великобурлуцької селищної ради Кузніченко С.О. взяв участь у стартовій конференції, яка відбувалася в м. Київ. В ході конференції Арне Ехрітт, представник проекту ЄС RUMOBIL, ознайомив присутніх з найкращими прикладами сільської мобільності в Європі. Проблеми з мобільністю у об’єднаних громадах розкрив у своїй доповіді Віктор Загреба, місцевий транспортний експерт GIZ. Насиченими та пізнавальними були панельна дискусія «Стала мобільність у громадах: чому і навіщо?» та тренінги за темами «Вступ до проекту та до сталої мобільності, аналіз проблем», «Принципи, бачення, пріоритети та визначення цілей у сталій мобільності».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних