Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ремонт автошляху по вулицях Спортивній с. Заміст та Озерній с. Михайлівка

Дата: 01.11.2019 15:35
Кількість переглядів: 572

Питання ремонту автошляхів населених пунктів Великобурлуцької ОТГ знаходиться на постійному контролі в селищній раді, здійснюються капітальні та поточні ремонти твердого покриття. Проте фінансові можливості селищного бюджету обмежені, в зв’язку з чим кожного разу постає проблема обрати відрізок автошляху, який найбільше потребує ремонту.

Одним з таких відрізків дороги, який тривалий час не ремонтувався жодним способом, є ділянка від перехрестя оружної дороги з вулицею Сонячна смт Великий Бурлук до сіл Буряківка та Михайлівка. Великобурлуцькою селищною радою тривалий час піднімається питання ремонту відповідної дороги, зокрема встановлення її власника, який і повинен забезпечувати утримання її в належному стані.  Проте на даний час власник відсутній. Слід зазначити, що ця ділянка автошляху не перебуває на утриманні селищної ради, оскільки вона є частиною автошляху міжміського сполучення.

Важливість ремонту цієї ділянки дороги зумовлена тим, що цим шляхом здійснюється підвіз дітей шкільним автобусом до навчального закладу КЗ «Великобурлуцький ліцей». Однією з основних причин руйнування твердого покриття цього відрізку дороги є постійний рух великого вантажного автотранспорту.

Наприкінці жовтня та початку листопада 2019 року на замовлення Великобурлуцької селищної ради за рахунок коштів селищного бюджету проводяться ремонтні роботи по вулицях Спортивній с. Заміст та Озерній с. Михайлівка, а саме забивання тріщин і просадок щебеневим покриттям. Зазначені роботи проводяться  Філією «Великобурлуцький Райавтодор» Дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України». Загальна вартість робіт становить 18 501,00 грн. Щебенева суміш надана Великобурлуцькій селищній раді як благодійна допомога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.