Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги депутатів Великобурлуцької селищної ради VII скликання!

Дата: 16.12.2020 15:33
Кількість переглядів: 516

Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» депутати місцевих рад, які припиняють свої повноваження, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями (декларація перед звільненням).

Зазначена декларація подається не пізніше 20 робочих днів з дня припинення повноважень, а інформація вказується за період з 01 січня 2020 року по день припинення повноважень. Повноваження депутата закінчуються в день відкриття першої сесії ради нового скликання.

Увага! Депутати, які припинили повноваження, зобов’язані також наступного року до 1 квітня подати декларацію за минулий рік (декларація після звільнення). Така декларація охоплює увесь звітний рік (період з 1 січня по 31 грудня), що передує року, в якому подається декларація.

Депутати, які припинили повноваження, але продовжують службу в органах місцевого самоврядування чи державних органах, декларацію перед звільненням не подають. Натомість вони мають обов’язок подати щорічну декларацію на загальних підставах до 1 квітня наступного за звітним роком.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних