Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання сесії Великобурлуцької селищної ради

Дата: 22.01.2019 15:19
Кількість переглядів: 606

Сьогодні 22 січня 2019 року відбулося чергове 12 засідання сесії Великобурлуцької селищної ради сьомого скликання. В ході засідання розглянуто питання, які до цього були обговорені на засіданнях відповідних постійних комісій селищної ради.

Рішеннями сесії затверджено звіт про виконання Великобурлуцького селищного бюджету на 2018 рік та внесено зміни до селищного бюджету на 2019 рік, затверджено план роботи Великобурлуцької селищної ради на 2019 рік, розглянуто земельні питання.

В зв’язку з розширенням повноважень селищної ради як об’єднаної територіальної громади, переглянуто структуру виконавчих органів селищної ради та внесено відповідні зміни.

Розпочато процедуру розробки Стратегічного плану розвитку Великобурлуцької територіальної громади на період 2019-2021 років, а саме затверджено персональний склад та Положення про роботу відповідної робочої групи.

Прийнято рішення про продовження терміну безоплатного користування КЗОЗ «Великобурлуцька центральна районна лікарня» транспортним засобом – легковий автомобіль ЗАЗ-110217.

Затверджено положення, які регулюють процедуру прийняття та звільнення з посади керівників комунальних закладів загальної середньої освіти та культури селищної ради.

Також депутати підтримали рішення про продовження членства Великобурлуцької селищної ради в Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області.

А в завершенні селищний голова В. Терещенко привітав присутніх з двома видатними подіями в історії творення української державності - проголошенням незалежності Української Народної Республіки 1918 року та 100 річчям оприлюднення Акту Злуки українських земель, що ознаменував об'єднання УНР та ЗУНР в єдину незалежну державу.

 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису  Фото без опису    
   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних