Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕМПІОНАТ ВЕЛИКОБУРЛУЦЬКОЇ ОТГ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ

Дата: 06.08.2019 15:17
Кількість переглядів: 718

03.08.2019 р. в смт Великий Бурлук на спортивному майданчику КЗ «Великобурлуцький ліцей» відбувся перший чемпіонат Великобурлуцької ОТГ з пляжного волейболу серед колективів фізичної культури (КФК) підприємств та організацій. Участь у спортивних змаганнях взяли вісім команд: «Юність» КФК ЧП Уваров (М. Бражник, М. Шопінський), «Жемчужина-2000» КФК Великобурлуцької селищної ради (В. Кормілець, В. Скидан), КФК відділу освіти Великобурлуцької РДА (Р. Зоренко, В. Шестопалов), «Сокіл» КФК Великобурлуцького районного відділення АТ «Харківобленерго» (І. Купін, М. Кліменчук), «Дружба» КФК Федерації футболу Великобурлуцького району (Н. Доля, А. Коваленко), «Бурлук» КФК ПСП «Маяк» (Д. Демченко, О. Удовиченко), КФК Великобурлуцького районного сектору ГУ ДСНС України в Харківській обл. (М. Рябенко, Д. Какадій), «Лан» КФК АгроЕкспортЛан (С. Трофимченко, В. Носач). Приємно зазначити, що команда «Дружба» складалася з представниць прекрасної статі.

       Спочатку команди були розділені на дві групи. В кожній групі суперники  провели між собою по одному матчу. Потім команди, які посіли перше та друге місце в своїх групах, продовжили боротьбу за чемпіонство.  Півфінальні пари склали  команди: «Сокіл» - «Лан» та КФК ДСНС – КФК відділу освіти. Більше сил на подальшу боротьбу залишилося у команд  «Сокіл» та КФК ДСНС, які й здобули перемоги: «Сокіл» - «Лан» -21:12, КФК ДСНС – КФК відділ освіти - 21:9. У матчі за третє місце «Лан» переміг КФК відділ освіти з рахунком 21:18 і здобув бронзові нагороди чемпіонату. Насолодою цих змагань стала фінальна зустріч між командами «Сокіл» та КФК ДСНС. Майстерність та вдалі дії, самовіддача та жага до перемоги спортсменів викликали безліч емоцій та оплески вболівальників! Перемогу у вирішальній грі виборола команда «Сокіл» з рахуноком 21:19, а з нею -  і золоті медалі, й титул перших чемпіонів з пляжного волейболу Великобурлуцької ОТГ. Вітаємо переможців!

      За підсумками чемпіонату було вручено й індивідуальні нагороди. Кращим гравцем захисного плану визнано Анну Коваленко, а кращим гравцем атакувального плану - Ігоря Купіна.

 

    Євген Антоненко, головний спеціаліст відділу

освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних