Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фестиваль ораторського мистецтва

Дата: 02.10.2019 15:12
Кількість переглядів: 697

З метою виявлення та підтримки лінгвістично обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, розумових здібностей, формування громадянської та загальнокультурної компетентностей, виховання почуття національної гідності й патріотизму 02 жовтня 2019 року у відділі освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцькької селищної ради відбувся фестиваль ораторського мистецтва, присвячений 125-річчю від дня народження Олександра Довженка, за темою: «Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя (О.Довженко)», участь у якому взяли учні 10-11 класів - кращі представники закладів загальної середньої освіти Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади.

Учасники ділилися з аудиторією своїми міркування щодо заданої теми, дотримуючись встановленого часового регламенту, а це всього 3 хвилини.  За такий короткий час необхідно було не лише розкрити тему, а й не забувати про культуру мовлення, показати своє красномовство та вміння володіти аудиторією.

Журі було досить складно визначити найкращий виступ, адже кожен учасник фестивалю був унікальним, кожен розглянув задану тему під різним кутом, що свідчить про креативне мислення, вміння шукати інформацію, виокремлювати потрібну й правдиву.

Третє місце розділили Ірина Корсун (10 клас) та Юлія Завірюха (11 клас), учениці КЗ «Великобурлуцький ліцей», друге - Дар’я Кривуля, учениця 11 класу КЗ «Площанський ліцей», та Єлизавета Кухаренко, учениця 11 класу КЗ «Великобурлуцький ліцей», а перемогу здобула Тетяна Доля, учениця 11 класу КЗ «Великобурлуцький ліцей».

Щиро дякуємо учням за грунтовну підготовку та участь у фестивалі та  педагогам, які їх підготували, – Келеберді Людмилі Миколаївні, Барибіній Тетяні Іванівні, вчителям української мови та літератури КЗ «Великобурлуцький ліцей» та Троян Ользі Григорівні, вчительці української мови та літератури КЗ «Площанський ліцей». Бажаємо їм усім творчої наснаги, натхнення, успіхів та здійснення найзаповітніших мрій та сподівань, а Тетяні Долі – гідно представити Великобурлуцьку ОТГ на  обласному етапі фестивалю ораторського мистецтва у м. Харків.

Ми намагалися зробити перший в історії Великобурлуцької ОТГ фестиваль ораторського мистецтва  душевним та сімейним, адже «людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя». Думаю, що нам це вдалося.

Олена Лазебна,
головний спеціаліст відділу освіти, культури,
спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних