Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцька селищна рада оголошує конкурс

Дата: 06.03.2019 15:11
Кількість переглядів: 1241

Великобурлуцька селищна рада оголошує конкурс
на заміщення вакантної посади завідувача Канівцевського сільського клубу

Вимоги до кандидатів: вища освіта у сфері культури, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Перелік документів, які повинні надати кандидати:

1) заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

2) автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

3) копія документа, що посвідчує особу;

4) копії документів про вищу освіту;

5) два рекомендаційні листи довільної форми;

6) мотиваційний лист довільної форми.

7) дві фотографії розміром 4×6 см.

Перелік зазначених документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Кандидати під час проведення конкурсу презентують конкурсній комісії публічні презентації проектів програм розвитку Канівцевського сільського клубу на один і п’ять років.

Про дату та час проведення засідань конкурсної комісії кандидати додатково повідомляються за вказаними ними контактними номерами телефону та/або адресу електронної пошти.

Дата початку приймання документів: 06 березня 2019 року.         

Дата початку формування конкурсної комісії: 06 березня 2019 року.

Умови проведення конкурсу: конкурсний добір кандидатів проводиться публічно. Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів. На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років.

Прийом заяв та доданих до них документів здійснюється упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу на поштову та електронну адреси Великобурлуцької селищної ради: вул. Центральна, 40, смт. Великий Бурлук, Великобурлуцький район, Харківська область, 62602, електронна адреса: velburselrada@gmail.com з поміткою «документи на участь у конкурсі».

Умови праці, відомості про матеріально-технічну базу Канівцевського сільського клубу, фінансову звітність за попередній бюджетний період додаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних