Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо вас стати учасником ініціативи з впровадження нових технологій у сільському господарстві та підвищення продуктивності і якості сільськогосподарської продукції!

Дата: 13.07.2020 15:02
Кількість переглядів: 546

Шановні мешканці громади,
Запрошуємо Вас стати учасником ініціативи з впровадження нових технологій у сільському господарстві та підвищення продуктивності і якості сільськогосподарської продукції.
Метою цієї ініціативи є аналіз практичних потреб виробників сільськогосподарської продукції та їх підтримка у вдосконаленні процесів виробництва, запровадженні кращих практик, підвищенні прибутковості, впровадженні SMART технологій, покращенні безпечності та якості продукції. Ініціатива впроваджується Програмою з аграрного і сільського розвитку (АГРО) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Запрошуємо до участі в програмі як дрібних виробників, представлених ОСГ та фермерськими господарствами, так і малі та середні агрокомпанії. Реєстрація доступна за посиланнями:
• для виробників плодоовочевої та ягідної продукції:
https://bit.ly/3f8mREI
• для виробників м'ясо-молочної продукції:
https://bit.ly/3fjCJUZ
Термін подання заявок: не пізніше 25 липня 2020 року.
Метою програми АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.